Detta är varför du regelbundet bör hälla diskmedel i din toalett

Vi hade precis köpt vårt första hus genom en mäklare, och efter en månad hade vi problem med stopp i toan. Föreställ dig att precis ha haft en stor utgift i form av ett bolån, och att sedan behöva ta itu med stopp i toan. Om problemet är mycket allvarligt kan det kosta mycket pengar, men som tur är har vi hittat lösningen!

--Advertisement--

Igentäppt

--Advertisement--

Vi sträcker oss vanligen efter vår vaskrensare när det är stopp i toan. Men detta är inte alltid effektivt och fungerar inte varje gång. Vi gillar heller inte dyra kemiska produkter som kan göra jobbet åt oss. Som tur är finns en billigare – och enklare – lösning som du förmodligen inte har tänkt på: diskmedel!

På nästa sida kommer du att lära dig hur man fixar ett stopp i toaletten. Utöver det kommer du att få ett annat diskmedelstrick för toan. Du borde verkligen testa detta!

--Advertisement--