Insidan på det här pyttelilla huset är speciell

När arkitekten delade med sig om sina planer för byggföretaget hade ingen förväntat sig det här slutresultatet! Arkitekten, som hette Rob, letade efter fastigheter han kunde sälja till folk som inte hade råd att köpa vanliga hus eller lägenheter. Susan levde ensam och hade därför varken tillräckligt med sparade pengar eller hög lön nog att kunna ta ett bank- eller bolån. Det betydde att hon var tvungen att leva i en studentbostad.

--Advertisement--

När Rob hjälpte henne blev Suzan genast överraskad. Ingen hade föreställt sig hur insidan skulle se ut i det lilla vita huset.

--Advertisement--

Tack vare arkitekten var det möjligt för Suzan att köpa det lilla vita huset. Eftersom det är hållbart konstruerat och utrustat med luftkonditionering kan hon bo där många år framöver. Förutom att ha råd till det lilla huset är den stora fördelen att det inte behövs något dyrt bolån. Det innebär att Suzans månatliga levnadskostnader är väldigt låga.

Ingen hade kunnat föreställa sig denna interiören. Se hur den ser ut på nästa sida!

--Advertisement--