Rengör dina fönsterkarmar på bara 2 minuter

Jag förväntade mig aldrig att detta trick skulle vara så enkelt! När vi hade köpt vårt första hus från fastighetsmäklaren och notarien kunde städningen börja. Karmarna på fönstren var väldigt smutsiga och svåra att få rena, tills vi hittade detta städtrick! Detta tips för rengöring av dina fönsterkarmar sparar dig mycket tid och pengar. Kostnaden för att laga eller ersätta fönsterkarmar kan vara hög. Byggföretag eller snickare tar lätt hundratals eller tusentals euro för att byta ut fönsterkarmar. Genom att ordentligt rengöra dina fönsterkarmar några gånger per år kan du undvika dessa enorma kostnader.

Det finns olika typer av karmar, som: träkarmar, aluminiumkarmar eller vinylramar. För varje typ av karm har vi beskrivit, i detalj, det bästa och snabbaste sättet att rengöra den. Du har antagligen redan de flesta av rengöringsprodukterna hemma. Nyfiken på hur du ska gå till väga? Kolla då snabbt på nästa sida hur du kan rengöra fönsterkarmar.