Barbecue-rooster vies? Zo kun je hem makkelijk schoonmaken

Het is volop barbecue weer! En wat genieten we daarvan. Barbecueën heeft alleen een ontzettend groot nadeel, en dat is het schoonmaken van de barbecue. Voor dat je voor de eerste keer weer gaat barbecueën is de grill toe aan een grote schoonmaak. Probeer maar eens de aangekoekte resten en vet van vorig jaar te verwijderen, dat is een erg lastige klus!

--Advertisement--

--Advertisement--

Er zijn veel dure middelen op de markt die je hiermee kunnen helpen. Echter helpen ze vaak niet zoals gewenst, en zijn ze erg schadelijk voor het milieu en je portemonnee. Daarom hebben wij andere methodes die wél heel goed helpen, zodat je zonder frustratie kan genieten van een heerlijke avond!

Benieuwd hoe je de grill gemakkelijk schoon krijgt? Lees dan verder op de volgende pagina…

--Advertisement--